Wiskunde – D

In het schooljaar 2015-2016 start DeWiskundeSchool met het geven van wiskunde-D.

Dit programma is speciaal bedoeld voor scholen met te weinig aanmeldingen voor wiskunde-D, maar die toch voor die paar leerlingen het vak willen aanbieden.

DeWiskundeSchool biedt hier een oplossing voor. Leerlingen van verschillende scholen kunnen tegelijk via een video-verbinding inloggen om de lessen wiskunde-D bij te wonen. Deze oplossing is voor een school altijd veel voordeliger dan het aanstellen van een eigen docent.

Het programma begint in 4VWO. DeWiskundeSchool begeleid het hele traject inclusief het afnemen van de schoolexamens tot en met het eindexamen jaar. Wij houden daarbij intensief contact met de verschillende secties.

Mocht u school interesse hebben in dit programma, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Voornaam/Initialen:*
Achternaam:*