Online Wiskunde Bijles

DeWiskundeSchool  biedt online:

wiskunde A,B,C,D bijles (HAVO/VWO/GYMNASIUM)

- huiswerkbegeleiding

- examentraining

– Statistiek lessen voor eerstejaars studenten.

– Rekenlessen.

voor leerlingen en studenten in heel Nederland en België. Alle lessen worden gegeven door bevoegde ervaren docenten.

ONLINE. WAT BETEKENT DAT?

We maken gebruik van video verbindingen via skype. De leerling kan op elke willekeurige locatie contact leggen met DeWiskundeSchool. Via de webcam kunnen leerling en docent elkaar zien en het scherm van de docent fungeert als digitaal schoolbord. Elke leerling kan precies zien wat de docent opschrijft tijdens de uitleg.  De docenten zijn ervaren in het gebruik van alle moderne digitale leermiddelen. Ook de GR (Grafische Rekenmachine) kan online gedemonstreerd worden.  Zie ‘Hoe werkt het’.

Huiswerk gemaakt in het schrift kan digitaal gedeeld worden met de docent, en wordt gezamenlijk nagekeken. Onze docenten kunnen ook een complete digitale werkmethode opzetten, waarbij de leerlingen hun huiswerk in een digitaal schrift maken. Daardoor wordt het delen en het bespreken van het huiswerk vergemakkelijkt. De docent kan daarmee ook de leerlingen doordeweeks volgen bij het maken van het huiswerk.

De voordelen van onze online wiskunde bijlessen op een rijtje:

– de leerling kan vanuit elke gewenste locatie contact leggen.

– Er gaat geen tijd verloren aan reistijd naar een bijles-locatie.

– Leerling leert omgaan met de moderne digitale leermiddelen.

– Volledig digitaal traject mogelijk, waarbij het delen van het huiswerk uitermate simpel wordt.

– Zit een leerling vast met een som, dan kan de docent altijd bereikt worden via email, whatsapp of facebook.

HOGE KWALITEIT.

Om onze kwaliteit te waarborgen werken we uitsluitend met bevoegde docenten of docenten die in opleiding zijn voor hun eerstegraads bevoegdheid. Van onze docenten wordt verwacht dat ze:

• met passie hun vak kunnen overbrengen
  • de juiste pedagogische en didactische bagage hebben
  • per leerling op de juiste manier kunnen differentieren.

HULP BIJ PLANNEN.

Veel leerlingen hebben problemen met het plannen van hun huiswerk. Tijdens de bijles op deWiskundeSchool wordt hier aandacht aan besteed. De docent bekijkt de planners van de school en geeft hulp bij het op tijd afkrijgen van het huiswerk.

Proefles_Aanmelden

AANMELDEN.

Aanmelden kan via deze link: Contact (zie ook hoofdmenu).

Wij nemen na het ontvangen van het formulier direct contact met u op.